2 4 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Cadillac Special Sixty 6widow -1960

Ett häftig amerikansk lyxbil från 1960, V8 och automatisk växelåda, soffa både fram och bak,  20-tums kromfälgar som passar utmärkt till den unika färgen persian and sand. En perfekt bil för ex, bröllopet, doppet eller fin middagen. Denna bil hyrs ut med chaufför!

 


Cadillac Sixty-Two Coupe de ville -1957

 

En snygg amerikansk glidare från 1957, 2dr Ht, lackad i en häftig laserblå färg, V8 och automatisk växellåda. En cool bil med mycket historia perfekt för ex, bröllopet, balen eller studenten. Denna bil hyrs ut med chaufför!


 

Rambler Classic AMC Cabriolet -1965

En riktigt trevlig cabriolet AMC från 1965, en Violett röd kulör med en gyllen beige inredningen i skinn, rak6a med automatisk växellåda, Ett fint exemplar i original skick som riktas till både bröllopet eller film inspelningen etc. Denna bil hyrs ut med chaufför

 


Oldsmobile 98 Convertible cabriolet -1953

 

En fin Oldsmobile cabriolet från 1953, V8 med automatisk växellåda. En verkligt vacker bil som verkligen sticker ut i mängden. Denna bil hyrs ut med chaufför!

 


Rolls-Royce Silver Shadow Cabriolet -1969

 

En riktigt lyxåk från 1969, 2dr cabriolet med en vacker vit färg och brunn skinn inredning med trä detaljer. V8 och en automatisk växellåda. En ovanlig bil i väldigt fint original skick som passar för div olika körningar som ex skolbalen, bröllopet eller möhippan. Denna bil hyrs ut med chaufför!

 


Mercury Monterey Sunvally -1954

En original Mercury Sunvally, En unik bil med färgkombinationen och det exklusiva glastaket, V8 med automatisk växellåda, en fin bil som passar utmärkt till div sommar aktiviteter som skolbalen eller restaurangbesöket. Denna bil hyrs ut med chaufför!


Dodge Custom Sierra MD3-H Kombi -1959

En fin klassiker från 1959 i original skick, en utav den dåtida klassiska kombi bil med en v8 under huven med tillhörande automatisk växellåda. En fin bil som går att hyra vid balen, bröllopet eller filminspelningen etc. Denna bil hyrs ut med chaufför!

 


Ford Mustang Cabriolet 4.7 -1968

En original mustang


Cheva Impala polisbil

 


Oldsmobile Cutlass Supreme Cabriolet -1967

 


Mercury Monterey Custom 2dr hardtop -1963

 


 

Oldsmobile special modell 76 Sedan -1948

 

 


Harley davidsson

 

 


 

 

KontaktSenaste från vår instagram